Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές

Την περασμένη Κυριακή ήταν η Avant Premiere της ταινίας "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" στον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ». 

                      

O Θάνος με τη μαμά του ήταν από τους τυχερούς που παρευρέθηκαν και η Σοφία μας γράφει για την εμπειρία τους: 

"Η προβολή της ταινίας ήταν στις 12:00 το μεσημέρι. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσουμε τον ηλεκτρικό και το μετρό για να πάμε και ο Θάνος ξετρελάθηκε αφού λατρεύει οτιδήποτε κινείται σε γραμμές! 


Όταν φτάσαμε ο κινηματογράφος ήταν σχεδόν γεμάτος από πιτσιρίκια κάθε ηλικίας συνοδευόμενα βέβαια από τους γονείς τους.






"Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ" είναι παιδική ταινία αλλά όχι κινούμενα σχέδια όπως το Planes 2 που είχε δει με την Ειρήνη. 



Ο Θάνος όταν ήταν περίπου τέσσερα - πέντε χρονών έβλεπε τα επεισόδια από το παιδικό "O μικρός Νικόλας"  ξανά και ξανά, τα ήξερε από έξω! Ταινία όμως ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπε.
















Είχαμε δει το trailer και η ανυπομονησία μας ήταν μεγάλη. 

Στην ταινία, ο μικρός Νικόλας φεύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές ( όπως λέει και ο τίτλος ) , μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Στο παραθαλάσσιο θέρετρο όπου και παραθερίζουν θα γνωρίσει νέους φίλους, αλλά και την Ιζαμπέλ, μια κοπέλα με γουρλωτά μάτια που νομίζει πως οι γονείς του την προορίζουν για μέλλουσα γυναίκα του. 


Ο Θάνος γέλασε πολύ με τις σκανταλιές των μικρών φίλων. Προς το τέλος, το έχασε λίγο!(δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου, αφού από ένα σημείο και μετά η πλοκή έγινε πιο δύσκολη για την ηλικία του). 

'Οσο για το βαθμό, έβαλε 9/10, όντας πιο γενναιόδωρος, ενώ εγώ βάζω 7/10 αφού έχοντας στο νου μου το τέλειο trailer την περίμενα καλύτερη.




Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι περάσαμε οι δυο μας ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό πρωινό Κυριακής!"


Ειρήνη