Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

10 πράγματα που γίνονται όταν έχεις αδερφή


 Αφιερωμένο στη Γιούλη και τη Σοφία! Θα ταυτιστείτε με πολλά. Είμαι σίγουρη!


  1. Δανείζεσαι τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τα αρώματα της, χωρίς να την ρωτάς ποτέ. Αλλά νευριάζεις όταν εκείνη σου παίρνει τα δικά σου!
  2. Σε ενοχλεί που όλη την ώρα είναι στα πόδια σου όταν μένετε μαζί. Αλλά σου λείπει όταν φεύγει!
  3. Με την πρώτη ευκαιρία σου λέει ότι πάχυνες. Αλλά είναι η μόνη που θα συμφωνήσει να παραγγείλετε από έξω όταν δεν θέλει κανένας άλλος!
  4. Κάθε λίγο και λιγάκι της λες ότι δεν χρειάζεσαι την βοήθεια της και ότι τα καταφέρνεις και μόνη σου μια χαρά. Αλλά μετά από λίγη ώρα της ζητάς συμβουλές!
  5. Ζηλεύεις που οι γονείς σου της έχουν περισσότερη αδυναμία και της δίνουν περισσότερη σημασία. Αλλά νευριάζεις όταν αυτοί ασχολούνται συνεχώς μαζί σου!
  6. Απελπίζεσαι όταν οι γονείς σου σας συγκρίνουν όλη την ώρα. Αλλά όταν θες κάτι, πάντα προβάλλεις τη δικαιολογία: "Αυτή γιατί την αφήσατε να το κάνει;"...
  7. Κοροϊδεύετε τους γονείς σας για διάφορα χαρακτηριστικά τους. Αλλά καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι τα έχετε και εσείς!
  8. Όποτε σε βλέπει να βγάζεις selfies, σε λέει ψωνάρα. Αλλά με το που γυρίσεις την κάμερα προς το μέρος της, ποζάρει για μία φώτο!
  9. Θυμώνεις που μερικές φορές πρέπει να μοιράζεστε το δωμάτιο σου. Αλλά χαίρεσαι όταν στο καθαρίζει!
  10. Σου σπάει τόσο πολύ τα νεύρα ώρες ώρες.  Αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιείς ότι δεν θα μπορούσες χωρίς αυτήν!


(Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω λίστες. Πόσο μάλλον να διαβάζω! Να λοιπόν και η στήλη "Λίστες παντού"... Την ιδέα για τη συγκεκριμένη λίστα την πήρα από το www.neopolis.gr και όπως θα δείτε έχω αφήσει μερικά ακριβώς όπως είναι, αφού δεν θα μπορούσα να τα γράψω με πιο τέλειο τρόπο από αυτόν που τα είχαν ήδη γραμμένα! Όσο για την φωτογραφία... από το Internet είναι και απλά την επεξεργάστηκα λίγο, έτσι ώστε να ταιριάζει στη δική μας περίπτωση!)

Ειρήνη
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου