Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Big Hero 6 : ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ

Εναλλακτικός τίτλος: Η Υπερτέλεια ταινία!




Την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου, πήγαμε σε μια ακόμα πρεμιέρα. Την Avant Premiere της ταινίας "Οι Υπερέξι" στον κινηματογράφο "Αθήναιον".
Και όταν λέω πήγαμε, εννοώ εμένα, τη Σοφία, το Θάνο αλλά και τον Λουκά, ο οποίος θα πήγαινε σινεμά για πρώτη φορά.



Η υπόθεση της ταινίας:
Ο Χίρο Χαμάντα είναι ένα παιδί θαύμα της ρομποτικής. Η ζωή του επιφυλάσσει περίεργα παιχνίδια και σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη και μυστηριώδη απειλή. Ο Χίρο δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρατεύσει τις δεξιότητες του και να μετατρέψει μια αλλόκοτη παρέα από συντρόφους σε ατρόμητη ομάδα hi-tech σούπερ ηρώων. Με σύμμαχο τον καλύτερο του φίλο, ένα τουρλωτό ρομπότ -δημιουργία του αδερφού του- που ακούει στο όνομα Μπέιμαξ, την εθισμένη στην αδρεναλίνη Γκο-Γκο Τομάγκο, τη μάγισσα της χημείας Ξινομελένια, το τέρας της καθαριότητας Γουασάμπι και τον παθιασμένο Φρεντ, ο Χίρο θα κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει το μυστήριο.



Η ταινία μας άρεσε πολύ. Οπότε ομόφωνα όλοι μας της βάζουμε 10'.
Εκτός βεβαία από τον Λουκά που όπως ήταν λογικό, άρχισε να ψάχνει τη μαμά του από τα πρώτα 20 λεπτά... 
Και ξέρετε γιατί;
Φοβόταν τον Μπέιμαξ!




...τον Μπέιμαξ που όλα τα άλλα παιδάκια αγαπήσανε και ήθελαν να φωτογραφηθούν με την φουσκωτή εκδοχή του, που υπήρχε δίπλα στην είσοδο του κινηματογράφου.



Αξίζει σίγουρα να την δείτε. 
Τα παιδιά θα καταλάβουν πολλά πράγματα, τόσο για το τι σημαίνει "αδελφική αγάπη" όσο και για το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και η ομαδική δουλειά.

Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου