Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Το δικό μας Ημερολόγιο Χριστουγέννων!


Την 1η Δεκεμβρίου, ο Θάνος ξύπνησε και βρήκε αυτό το τεράστιο -γεμάτο φακέλους- κουτί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 



Πάνω από το κουτί υπήρχε ένα σημείωμα από τον "Άγιο Βασίλη" σύμφωνα με το οποίο, κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, θα άνοιγε και ένα φάκελο-δωράκι.



Όταν πρωτοαντίκρυσε το κουτί, ο Θάνος, επειδή ήταν και από τον ύπνο, δεν ενθουσιάστηκε όσο περιμέναμε. Μετά από λίγο όμως το ξανακοίταξε και είπε γεμάτος έκπληξη και απορία... 
Δώρα είναι αυτά???



Από εδώ και στο εξής ανυπομονεί να έρθει το πρωί για να ανοίξει το δωράκι της ημέρας.



Μέχρι στιγμής έχει ανοίξει λίγους φακέλους που περιείχαν κάλτσες, μολύβια, σβήστρες, μπλούζα και πολλά πολλά σοκολατάκια! 


Υ.Γ. Προφανώς το "Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο" το έφτιαξε η μαμά του Θάνου και της Παναγιώτας. 

Να πως:
Αγόρασε φακέλους από το Plaisio. Στον καθένα από αυτούς κόλλησε τα νούμερα από το ένα έως και το είκοσι πέντε, τα οποία έκοψε από Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο επιβράβευσης με ταρανδάκια που είχε αγοράσει από το Imaginarium. Τους γέμισε με μικρά δωράκια. Από μολύβια, σβήστρες και τετράδια (από Jumbo και Plaisio) μέχρι και ρουχαλάκια για αυτόν και την αδερφή του από τα Ζara και τα Η&Μ. Σε ορισμένους φακέλους έβαλε παιχνιδάκια  από τα Jumbo και τον Μουστάκα, ενώ όλοι έχουν μέσα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια ή kinder bueno. Μετά τους έβαλε σε ένα χαρτοκούτι που το τύλιξε με χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος Jumbo. Όλοι οι φάκελοι έκλεισαν και "σφραγίστηκαν" με τη σφραγίδα του Aϊ Βασίλη. Τέλος, έγραψε το μικρό γράμμα με τις οδηγίες που είδατε παραπάνω και....έτοιμο!


Ho ho ho :)

Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου