Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Το δωμάτιο του Λουκά

Εδώ και πέντε περίπου μήνες ο Λουκάς έχει το δικό του δωμάτιο!


Όπως θα δείτε καλύτερα και παρακάτω, ο Λουκάς, αν και μικρούλης, χρειάστηκε να αποχωριστεί λίγο νωρίς την κούνια του και να την παραχωρήσει στο μικρό του αδερφό. Οπότε, τη θέση της κούνιας πήρε ένα "diy" κρεβάτι με παλέτες, στην κατασκευή του οποίου βοήθησε ο παππούς Λουκάς.



Όσο για τις κουρτίνες, το ύφασμα από τα μαξιλάρια και το πράσινο χαλάκι οι γονείς εμπιστεύτηκαν ένα  φίλο τους που διατηρεί  κατάστημα λευκών ειδών και υφασμάτων στη Βέροια και το αποτέλεσμα προσωπικά μου φαίνεται άψογο...



Απέναντι από το κρεβάτι του υπάρχει το κλασσικό "must have" τραπεζάκι με τα σκαμπουδάκια από την ΙΚΕΑ, που τώρα γίνεται όλο και πιο χρήσιμο αφού ο Λουκάς το έχει "ρίξει" στη ζωγραφική! Και δίπλα...



...το υπέροχο αυτοκόλλητο δεντράκι -πάλι από το κατάστημα Πρόιος-, που ενώ χρειάστηκε να το αλλάξουν αρκετές φορές θέση, να το ξεκολλήσουν και να το ξανακολλήσουν, δεν έπαθε τίποτα!



Όσο για το σκαμπό με το όνομά του, ήταν το κουτί που περιείχε τα βαφτιστικά ρουχαλάκια και τώρα χρησιμεύει και ως αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια του.



Όμορφο και πρωτότυπο είναι και το καδράκι που στολίζει το δωμάτιο του. Μία δημιουργία από το happymoment!



Και αν κοιτάξουμε προς τα πάνω, θα δούμε το φωτιστικό με τα συννεφάκια, που είναι επίσης από την ΙΚΕΑ.




Αυτό ήταν, λοιπόν, το δωμάτιο του Λουκά...
Ελπίζω να σας άρεσε!

Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου